Unifood

Unifood Europe

Het familiebedrijf Unifood Europe is opgericht in 2011. Unifood Europe is de specialist op het gebied van import en levering van vers en diepvries varkensvlees en andere foodproducten aan groothandel, retail, horeca, foodservice en industrie. Wij werken vanuit onze Nederlandse nuchterheid met korte lijnen snel en efficiënt.

Ons varkensvlees is afkomstig van leveranciers in Europa met wie wij langdurige relaties hebben. Het vlees wordt dagelijks met geconditioneerd vervoer van gerenommeerde vervoerders snit specifiek geleverd op wens van de klant. Leveringen vinden plaats in E2 kratten, dolav palletboxen en dozen.

Wij werken samen met partners vanwege hun hoge service, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Al onze partners beschikken over een GFSI certificering zoals IFS en/of BRC. Op verzoek kunnen ook producten met een BLK (beter leven keurmerk) worden geleverd

Diensten

In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Markten

GROOTHANDEL

RETAIL

FOODSERVICE

INDUSTRIE