Unifood

UNIFOOD EUROPE

Het familiebedrijf Unifood Europe is opgericht in 2011. Unifood Europe is de specialist op het gebied van import en levering van vers en diepvries varkensvlees en andere foodproducten aan groothandel, retail, horeca, foodservice en industrie. Wij werken vanuit onze Nederlandse nuchterheid met korte lijnen snel en efficiënt.

Ons varkensvlees is afkomstig van leveranciers in Europa met wie wij langdurige relaties hebben. Het vlees wordt dagelijks met geconditioneerd vervoer van gerenommeerde vervoerders snit specifiek geleverd op wens van de klant. Leveringen vinden plaats in E2 kratten, dolav palletboxen en dozen.

Wij werken samen met partners vanwege hun hoge service, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Al onze partners beschikken over een GFSI certificering zoals IFS en/of BRC. Op verzoek kunnen ook producten met een BLK (beter leven keurmerk) worden geleverd

IMG_6014

U kunt op ons rekenen!

ONZE EXPERTISE

Kennis van vlees
Kennis van vlees en voeding is steeds schaarser. Wij begrijpen wat u bedoelt en geven indien gewenst vaktechnisch advies.

Kennis van de markt
Meer dan 25 jaar werkervaring in “het veld”. We kennen de markt en weten de sterke en minder sterke eigenschappen van de toeleverende industrie. Zo adviseren wij welke partij het beste aansluit op uw vraag.

Productontwikkeling
Wij denken graag met u mee en ontwikkelen samen met u producten waarmee u op uw beurt meerwaarde kunt leveren aan uw klant.

Logistiek
Producten komen op de afgesproken tijd onder de juiste omstandigheden bij u aan. Mocht er om wat voor reden worden afgeweken van de planning dan informeren wij u tijdig.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

MARKTEN

GROOTHANDEL

RETAIL

FOODSERVICE

INDUSTRIE