Unifood

UNIFOOD EUROPE

Het familiebedrijf Unifood Europe is opgericht in 2011. Unifood Europe is de specialist op het gebied van import en levering van o.a. de onderstaande producten voor honden en katten:

  • Gedroogde vleessnacks
  • Rawhide producten
  • Grondstoffen voor voerfabrikanten

Wij werken vanuit onze Nederlandse nuchterheid met korte lijnen snel en efficiënt.

Op basis van onze kennis en ervaring vanuit de vleeswereld, een uitgebreid netwerk binnen Europa en de directe vertegenwoordiging in Azië bieden wij een compleet pakket voor bedrijven in de honden en katten branche.

GFSI-300x300

Wij werken samen met partners vanwege hun hoge service, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Zowel Unifood als haar partners beschikken over een GFSI certificering zoals IFS en/of BRC.

IMG_6014

U kunt op ons rekenen!

Verpakking

VERPAKKING

Producten worden op gewenste plaats (bijvoorbeeld magazijn/productie van de klant) geleverd in de overeengekomen verpakking en berekend in de afgesproken valuta. Unifood Europe verzorgt alle procedures en levert private label of merkproduct in de gewenste verpakking aan in containers, geconditioneerd transport of op palletniveau.
Gedroogde-vleessnacks

GEDROOGDE VLEESSNACKS

Gedroogde vleessnacks en rawhide producten worden geleverd in zowel full colour als transparante verpakking. Vaak gekozen verpakkingsvarianten zijn o.a. pouch zakken en pillow zakken al dan niet voorzien van Euro lock en/of zipper. Gewichtsklasse van de verpakkingen variëren van 30gram tot 5kg zakken. Het assortiment dozen bestaat uit “reguliere” vouwdozen, dekseldozen en display dozen. Ook de dozen kunnen op de gewenste manier worden bedrukt.

IMG_5755

GRONDSTOFFEN

Grondstoffen voor voerfabrikanten worden aangeleverd in kratten, diepvriesblokken big bags op verschillende soorten pallets afhankelijk van het product en de specificatie/ wens van de klant. Ook hier is maatwerk ons devies.

ONZE EXPERTISE

Kennis van het product
Kennis van het product is schaars. Wij begrijpen wat u bedoelt en kunnen en geven desgevraagd vaktechnisch advies.

Kennis van de markt
Meer dan 15 jaar werkervaring in diervoeders. We weten waar de sterke en minder sterke eigenschappen van de toeleverende industrie zitten en wie het beste kan inspelen op uw vraag.

Productontwikkeling
Wij denken graag met u mee en ontwikkelen samen met u producten waarmee u meerwaarde aan uw klant kunt leveren.

Logistiek
Producten komen op de afgesproken tijd onder de juiste omstandigheden bij u aan. Mocht er om wat voor reden worden afgeweken van de planning dan informeren wij u tijdig.

Neem voor meer informatie contact met ons op.